fredag 29 januari 2010

Nästa tema - upp till er!

Har du tyckt att våra tidigare teman varit mossiga, oseriösa eller helt enkelt inte passat dig?
Nu har du chansen, träd fram i ljuset och gör din röst hörd!

Omröstningen finner du till vänster, där du kan välja på fyra spännande teman. Vilket det blir avslöjas måndag 8 februari.

Let the voting begin!

6 kommentarer:

  1. Kul att vi läsare får rösta, och jag tycker att ni fått till bra teman. Röstade på min favorit: Romantik i krig. Dock såg jag att tragikomik leder för tillfället, och jag undrade om ni inte skulle kunna göra om tragikomik till bara komik; blir så deprimerad av typ Gardellböcker.

    SvaraRadera
  2. Kul att du uppskattar vårt senaste påhitt! :D Kampen är ju väldans jämn med ledaren tragikomik i toppen, tätt följd av romantiken. (en rösts marginal!) När vi diskuterade temaval i gruppen så var faktiskt komik den genre som först föreslogs. Men vid närmre eftertanke kom vi på att det faktiskt är svårt att hitta böcker, eller underhållning i allmänhet, som inte innehåller någon sorglig figur att göra sig rolig åt. Därför tyckte vi det var käckare att välja tragikomik istället, ibland får man helt enkelt skippa medlidandet och gotta sig i andras olycka. Glädjas över att man själv inte tänker lika konstiga tankar eller har en lika knäpp familj... Eller? ;)

    Julia

    SvaraRadera
  3. Jag håller helt med, kul med omröstning!! Bra teman! Jag har ett önskemål på tema inför framtiden, självbiografier är alltid kul att läsa, några tips i den djungeln hade varit toppen!

    SvaraRadera
  4. Självbiografier av intressanta personer läser jag gärna. Såväl av politiker som av "äventyrare" (t ex Ola Skinnarmo).

    Ser fram emot era tips!

    Kate

    SvaraRadera
  5. Yeees! ;) Niice med överklass, det var ju det jag röstade på!
    Har lite boktips också. Gossip Girl är en väldigt bra serie som skiljer dig lite från det ni läst hitills. Kan ni inte läsa Titanic? Den är ju väldigt sorglig men så fiin!! :)

    SvaraRadera
  6. J & Kate: Oj, oj vilket tryck det var på självbiografier! Vi tar till era önskemål, kanske blir det i framtiden ett tema tillägnat er...?

    Kakan: Vad roligt att det blev som du ville! Just nu finns det inga lediga platser för Gossip Girl, men vem vet, kanske i framtiden..
    Titanic finns, så vitt vi vet, endast i filmform. Eller?

    SvaraRadera