tisdag 9 februari 2010

Rusningstrafik på Bokmaffian!

Det här inlägget vill vi tillägna alla våra läsare - gamla som nya. Många har hittat hit på senare tid, och för er tänker vi göra en liten presentation av Bokmaffian.

Vi är fyra tjejer, Ebba, Julia, Frida och Maria, som går tredje året på Sigrid Rudebecks gymnasium i Göteborg. Bokmaffian är vårt projektarbete som har pågått sedan september 2009. Denna blogg är tänkt som ett forum och mötesplats för alla litteraturintresserade, och vårt kanske största mål är att inspirera ungdomar från alla håll och kanter att ta klivet in i böckernas värld. Detta försöker vi uppnå genom att läsa och recensera böcker och sedan låta er komma med era åsikter. Vi uppmanar även er läsare att läsa med oss, genom att skriva när vi börjar med en ny bok och när den planeras vara utläst.

Tänk på att det är du som inspirerar och uppmuntrar oss till att driva bloggen vidare. Minsta lilla kommentar gör oss väldans glada!


5 kommentarer:

  1. Vad kul det låter! Alltid bra med inspiration till projektarbetet. Inte helt fel med lite lästips heller :P
    Vilken blir nästa bok dåå??

    SvaraRadera
  2. Håller med föregående. Jag hittade nyligen hit så jag har inte riktigt hunnit utforska bloggen ännu men hittills tycker jag konceptet verkar intressant.
    LS

    SvaraRadera
  3. S: Gött att höra att vi gör nytta här i världen, vi känner oss hedrade. Hoppas ditt projektarbete går bra!

    LS: Välkommen till oss! Hoppas du hittar vad du söker, du vet väl att det finns en sökfunktion i fall det är något speciellt du är intresserad av.

    SvaraRadera
  4. Gillar starkt nya loggan på bloggen!!

    SvaraRadera
  5. J: TACK! Det värmer att du lägger märke till våra fantastiska designändringar :)

    SvaraRadera